Agenda

 

  • 8 juli t/m 10 juli 2016

Hemmoor weekend

 

 

 

Sociale Media

Wij zijn ook te vinden op:

facebook1twitter21

Openingstijden

Geopend op afspraak

 

contact: 06-10831061

Andere Talen

Winkel

 

Snorkel en Duiksportcentrum Kontik Diving beschikt over een shop gevestigd aan de Burgemeester Omtaweg 4 te Zuidbroek.

 

Wij garanderen u de aankoop van nieuwe, eerste klas materialen tegen zeer scherpe prijzen. Snuffel eens rond in onze webwinkel en sta verbaasd over het uitgebreide assortiment met de daaraan gekoppelde prijzen.

 

Snorkel en Duiksportcentrum Kontiki Diving biedt beginners en gevorderde duikers, alsmede alle andere watersport liefhebbers een breed scala aan grote en kleine (duik)materialen. Maskers, snorkels, vinnen, lood, duikpakken, stabilizing jackets, persluchtcilinders, ademautomaten en nog veel meer! Ook in aanverwante kleine (duik)materialen heeft Kontiki een breed assortiment.

 

 

 

balie Large Image00019 winkel

 

Dealerschap

Snorkel en Duiksportcentrum Kontiki Diving is geautoriseerd dealer van: BTS, Buddy, Camaro, Canon, Cressie, Drager, Green-force, Impact, Ikelite, Intova, IQ, ISC, M&M, Mares, McNett, Momentum, Poseidon, Princton Tec, SeacSub,Sea & Sea, Sea-life, Sea-Pearls, Sony, Speedo, Tequilio, Trident, Tusa-Tabatha, Ursuit, Uwahoo, (staat uw favoriete merk niet in deze lijst, laat het ons weten. We zullen onderzoeken in hoeverre we iets voor u kunnen betekenen.

 

Watersportartikelen

Snorkel en Duiksportcentrum Kontiki Diving levert ook zwemvesten, shorties t.b.v. waterskien en andere aanverwante watersporten.

 

(Mares) duikproduct in buitenland gekocht?

Hoe te handelen indien u (Mares) duikproducten in het buitenland heeft aangekocht, waaraan een (technisch) probleem is ontstaan. Conform de wet Ketenaansprakelijkheid dient u zich ingeval van problemen / klachten te wenden tot de winkel waar u het Mares product heeft gekocht.

 

Indien u een andere winkel dan wel een andere distributeur (niet zijnde degene die het (Mares) product op de markt heeft gezet) verzoekt het probleem op te lossen dan dient u rekening te houden met de kosten die deze bedrijven moeten maken om het probleem voor u op te lossen. Om u een idee te geven van deze kosten: distributeur Topsport Diving berekent minimaal 100 euro voor arbeids- en/of behandelingskosten. Dit staat los van de kosten die een winkelier maakt en/of eventuele verzendkosten, e.d.

 

De fabrikant zal indien het product onder garantie valt het product kosteloos vervangen, maar niet de daarbij komende kosten, zoals verzend- en administratiekosten alsmede kosten en/of huur van eventueel vervangende producten. Voeg altijd de originele aankoopnota bij, samen met de originele, volledig ingevulde en gestempelde garantiekaart van het product.