Agenda

 

  • 8 juli t/m 10 juli 2016

Hemmoor weekend

 

 

 

Sociale Media

Wij zijn ook te vinden op:

facebook1twitter21

Openingstijden

Geopend op afspraak

 

contact: 06-10831061

Andere Talen

Kids & Diving

Duiken met een perslucht cilinder op je rug is super cool. Om zelf te ervaren wat het is om als een vis door het water te zwemmen, kan je starten met de Bubblemaker duik-introductie cursus. Na een uitleg van ca 20 minuten waarin de kinderen uitleg krijgen over over de basis uitrusting (snorkel, masker en zwembad vinnen). Daarna zullen de kinderen leren zelfstandig een basisuitrusting uit te zoeken. Met behulp van een tiental oefeningen leren de kinderen een aantal methodes om: te water te gaan, aan de oppervlakte te snorkelen, om onder het wateroppervlak te verdwijnen, alsmede op correcte wijze weer boven water te komen. Ben je tussen de 8 en 14 jaar oud dan betaal je slechts 30,- euro p.p. en ervaar jezelf wat het is om te duiken.

 

Kinder verjaardagsfeestjes/ kindergroepjes

Bij grotere groepen 5 – 9 kinderen betaal je €25.- per kind, bij 10 – 15 kinderen betaal je  €20.-, met een maximum van €225,- en 15 personen

Dat is inclusief gebruik van het materiaal van de duikschool! Wie het friet arrangement wenst betaald 3 euro per kind meer!

 

 

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden leest u hieronder verder.

 

PICT0005 Medium PICT0044-2 (Medium) PICT0077-1 (Medium)

 

PADI Bubblemaker

Het PADI Bubblemaker programma is bestemd voor jongens en meisjes die ouder zijn dan acht jaar oud. Het is leuk, gemakkelijk en veilig. Met het PADI Bubblemaker programma kunnen kinderen het plezier van persluchtduiken beleven. Zowel kind als ouder kunnen deelnemen. Kinderen moeten zich prettig voelen in het water, maar ze hoeven niet supergoed te kunnen zwemmen omdat de diepte maximaal 2.40 meter is. (In het DG van de Noordbad maximaal 2.00 meter!!)

 

Kinderen die medische gezond zijn en toestemming hebben van hun ouders/ voogd, kunnen een PADI Bubblemaker duikintroductie cursus volgen. Deze introductieles duiken bestaat uit een theorie en een praktijk deel. In het theoriedeel van de cursus worden kinderen vertrouwd gemaakt met de diverse mogelijkheden die je als snorkel/ duiker hebt. In de praktijkles maken de kinderen kennis met enkele basishandelingen, waaronder b.v. het watervrij maken van het masker onderwater. Na de les ontvangen de deelnemers een deelname certificaat. Kinderen die deze les leuk vinden en besluiten verder te willen gaan kunnen starten met de cursus PADI Seal team.

 

PADI Seal Team programma

Het PADI Seal Team is voor jonge duikers (8 en 9 jaar) die plezier en veel actie willen beleven in een zwembad. Dit doen ze in spannende "Aqua Missions". Een Aqua-missions is een individuele duik - een cool avontuur onderwater. Het eerste deel van het PADI Seal Team Programma bestaat uit 5 Aqua-missions. In iedere Aqua-missions leer je een aantal onderwater oefeningen. Na 5 Aquamissions kan je je inschrijven als PADI Seal Team lid en kan je starten met de vervolgopleiding waarin nog eens 10 duikavonturen zullen worden aangeleerd.

 

PADI Master Seal Team

Ben je PADI Seal Team gebrevetteerd, dan kan je starten met de opleiding tot PADI Master Seal Team. Je kan kiezen uit 10 verschillende Specialty Aquamissions. Heb je jezelf ooit afgevraagd hoe het zal zijn in het donker te duiken, digitale foto's te maken onder water of moeiteloos als een astronaut te zweven? Dit zijn Aqua Missions. Je gaat leren over veilig duiken en je kunt Aqua Missions uitproberen, zoals wrak, navigatie, uittrimmen, onderwaterfotografie, milieubesef en meer. Dit is je kans om gave dingen te doen in het zwembad, vrienden te maken en mee te doen met het avontuur van de onderwaterwereld.

 

Doorgroeimogelijkheden:

Ook na de genoemde cursussen, zijn tal van doorgroei mogelijkheden. PADI Junior Open Water Diver, PADI Advanced Open Water Diver etc. Kinderen kunnen dus nog jaren vooruit.

 

Waar en wanneer

Alle (kinder) duikopleidingen worden verzorgd in het zwembad van het van der Valk hotel te Zuidbroek. In overleg kan dit gepland worden. Meer info over het programma is terug te vinden bij de Activiteiten.

 

Schrijf je vandaag nog in!!

Meer informatie is verkrijgbaar bij Snorkel en Duiksportcentrum te Zuidbroek of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">